Apie mergaitę, dievinančią pandas...

2014 11 28Kai visa Lietuva jau ketvirtą kartą minėjo PYRAGŲ DIENĄ, jog pagelbėti mažiesiems ligoniukams, Utenos Aukštakalnio progimnazijos 7 d klasės mokiniai ir mokytojai susirinko bendram prasmingam tikslui – padėti savo ligoniukei Gabijai. Jie ne tik kepė meškiukus pandas Gabijai, bet taip pat dalinosi prisiminimais apie kartu praleistas smagias akimirkas, rašė linkėjimus mergaitei, kad greičiau pasveiktų ir sugrįžtų pas juos į mokyklą. Kodėl pandos? Todėl, kad Gabija dievina mielus meškiukus ir tiki, jog pandos gali padėti jai pasveikti.

Jau dveji metai kaip mergaitės nerūpestingą vaikystę sustabdė pikčiausia liga – smegenų piktybinis navikas. Likimas iškėlė sunkią gyvenimišką lygtį, kurią Gabija ir jos šeima turi išspręsti... Ne tik iš kažkur turi atrasti jėgų visa tai išgyventi ir nepasiduoti, bet tuo pačiu metu pakelti ir finansinę naštą.

Kviečiame visus prisijungti prie Gabijos bendraklasių iniciatyvos ir pagelbėti Gabijai bei jos šeimai. Mes visi galime būti bent truputį naudingi, nes PADĖTI – GERA...

Gabijos gydymo išlaidoms padengti yra atidaryta sąskaita Nr. LT49 7044 0600 0590 6807 labdaros ir paramos fonde „Rugutė“. Pervedant pinigėlius reikia įrašyti „parama Gabijai Karvelytei". Savo finansinę paramą Gabijai ir jos šeimai Jūs taip pat galite perduoti Aukštakalnio progimnazijai, atnešdami pinigus į mokyklos buhalteriją. Visos surinktos lėšos bus perduotos Gabijos Karvelytės tėveliams.

Skirkite keletą minučių, kad pasižiūrėti filmuką, skirtą Gabijai ir perskaityti mergaitės tėvų laišką.

Filmukas

Tėvų laiškas

Ačiū už Jūsų gerumą...