Naujas „Iniciatyvos fondo" konkursas – norintiems skaityti ir tobulėti PDF Spausdinti El. paštas

2014-11-24 Pranešimas žiniasklaidai.

VšĮ „Iniciatyvos fondas" kviečia visus vyresnių klasių moksleivius ir studentus 2014 m. lapkričio 24 – gruodžio 6 dienomis dalyvauti konkurse knygai, prenumeratai arba leidiniui įsigyti. Konkurso tikslas - skatinti jaunų žmonių norą skaityti bei tobulėti. Konkurso nugalėtojams bus nupirktos norimos knygos, prenumeratos ar elektroniniai leidiniai. Konkurso nugalėtojų bus ne vienas, jų skaičius priklausys nuo norimų knygų, leidinių kainos. Bendras įsigijimo fondo biudžetas yra ne mažiau 5 tūkst. EUR Dalyvių prašome pateikti trumpą motyvacinį laišką, kad konkreti knyga, prenumerata ar elektroninis leidinys jiems reikalingas mokslams ar savišvietai.

Laiškus galima atsiųsti: - el. paštu ( Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai ); - arba užpildant specialią formą http://apklausa.lt/f/konkursas-skaitau-suzinau-tobuleju-nbymd7m.fullpage

Motyvacinį laišką reikia pateikti lietuvių kalba, tačiau prašomi leidiniai gali būti parašyti ir užsienio kalbomis bei išleisti ne Lietuvoje.

Konkurse gali dalyvauuti 9-12 vidurinių mokyklų ar I-IV gimnazijų klasių moksleiviai ir Lietuvos aukštųjų mokyklų studentai. Visos konkurso sąlygos skelbiamos www.iniciatyvosfondas.lt.

Viešoji įstaiga „Iniciatyvos fondas", kurią 2007 m. įsteigė viena didžiausių investicinių bendrovių Lietuvoje „Invalda LT", siekia skatinti socialinę iniciatyvą, organizuojant įvairias programas atskiroms visuomenės grupėms.

Papildoma informacija: „Iniciatyvos fondo" programų koordinatorė Kristina Papinigienė

El.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai , www.iniciatyvosfondas.lt