Jaunieji dizaineriai - renginio „Vilnius Recycled Art Festival“ dalyviai PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Administrator   
Pirmadienis, 2016 m. gruodžio 19 d. 12:05

Jaunieji dizaineriai2016 m. gruodžio 15 d. Utenos vaikų ir jaunimo užimtumo centro Dizaino studijos jaunieji dizaineriai dalyvavo neformaliojo švietimo asociacijos „Jaunimo akademija“ renginyje „Vilnius Recycled Art Festival“.

Festivalio tikslas - paskatinti jaunimą kalėdinei puošybai naudoti antrines žaliavas ar jau nebenaudojamus daiktus (senus žaislus, mašinų detales, žurnalus, pakuotes, naudotas statybines medžiagas ir kt.).

Renginys „Vilnius Recycled Art Festival“ - Kalėdinio dekoravimo konkurso finalas. Šiame konkurse su savo darbais dalyvavo ir Dizaino studijos mokiniai.

Jaunieji dizaineriai gamino kalėdines dekoracijas iš antrinių žaliavų ir jomis puošė Centro interjerą, konkursui pateikė vaizdinę medžiagą, trumpą aprašymą iš ko dekoracijos buvo gaminamos.

 Renginio „Vilnius Recycled Art Festival“ metu veikė kūrybinės dirbtuvės, kuriose mokiniai iš senų, jau praradusių savo tikrąją paskirtį, daiktų kūrė netikėčiausias kalėdines dekoracijas bei meninius kūrinius. Kūrybinėse dirbtuvėse su vaikais dirbo žinomi menininkai.

 

 
Atnaujinta Ketvirtadienis, 2016 m. gruodžio 22 d. 13:57