Projekto „Atrask save" sėkmės istorijos. VIKTORIJA: „nes manęs laukia geriausi žmonių draugai”

2017 05 17 Sėkmės istorijosEidama gatve ir išvydusi benamį šunį ar katę, aš pirmiausia klausdavau savęs: kas gali šių padarėlių taip nekęsti ir už ką, kad tiesiog išmeta į gatvę? Todėl renkantis savanorystės vietą pirmiausia pagalvojau apie gyvūnus, kurie neturi galimybės gyventi su mylinčiais šeimininkais.
Laikas taip greitai bėga, kad net nepastebėjau, jog tuoj bus mėnuo, kai aš atlieku savanorišką veiklą Utenos rajono gyvūnų mylėtojų draugijoje. Žinoma, projekto “Atrask save” koordinatorė Utenoje pristatė galimybes ir kituose miestuose, bet kadangi turiu du žavius vaikus – negaliu imti ir išvykti į kitą miestą.
Savanoriaudama aš ne tik rūpinausi katėmis ir šunimis, bet ir išvydau kitokį, mums retai suprantamą gyvenimo etapą, kai tampi niekam nereikalingas ar tavimi tiesiog “atsikratoma”. Žinoma, turiu pasidžiaugti, kad yra ir gerų žmonių, kurie aukoja maistą gyvūnams, kitus būtinus daiktus jų priežiūrai, o svarbiausia, kad suteikia prieglobstį jiems savo namuose.
Jei paklausumėte manęs, kas yra savanorystė, atsakyčiau: tai - veikla, kuri kasdien verčia mane anksti ryte keltis ir su šypsena veide skubėti, nes manęs laukia geriausi žmonių draugai. Linkiu ir Jums ,,atrasti save’’ ir kasdien mėgautis tuo, kas ištiesų Jums teikia džiaugsmą. Kviečiu prisijungti prie Utenos rajono gyvūnų mylėtojų draugijos komandos!
Kontaktai pasiteiravimui: tel. 8 612 32 964, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

Nuoširdžiai
Viktorija, projekto „Atrask save” Utenoje dalyvė