Mokslo metų pradžią pasitinkame su programos „eTwinning” apdovanojimais

l42022 m. rugpjūčio 25 d. „Radisson Blu Lietuva Hotel” vyko kasmetinis programos „eTwinning” nacionaliniai apdovanojimai 2022” renginys. Šiemet Nacionaliniams kokybės ženklelio (NKŽ) apdovanojimams buvo teiktos 622 paraiškos. Pirmą kartą per visą šios programos istoriją buvo pateiktas toks šūsnis paraiškų. Laimėtojos - 508 paraiškos. Į apdovanojimų šventę buvo pakviesti 200 mokyklų vadovų, mokytojų, kitų švietimo darbuotojų, dalyvaujančių programoje „eTwinning“, kurių veikla „eTwinning”projekte buvo įvertinta Nacionaliniu kokybės ženkleliu.

l3Už 10 projektų Nacinalinius kokybės ženklelius pelnė pedagogės iš Utenos. Į renginį buvo pakviestos keturios pedagogės: L. Tarvydienė, G. Vaitiekėnienė, I. Lėnienė ir K. Černiauskienė. Utenos Dauniškio gimnazijos mokytoja L. Tarvydienė pelnė tris NKŽ apdovanojimus už „eTwinning‘ projektus „Ativiai iš kosmoso”, „Žiemos perlai“ ir „Lengvasvoriai balionai su radio ryšiu”. Šie projektai taip pat pelnė Mokinio kokybės ženklelį ir gavo banerį už kokybišką projektų įgyvendinimą.

Utenos vaikų lopšelio-darželio „Pasaka” pedagogės G.Vaitiekėnienė, Agnė Mikienė, Irena Lėnienė ir J.Zakarkienė pelnė šešis Nacionalinius kokybės ženklelius už projektus „Mažieji inžinieriai“, „STEAM ruduo”, „Sveikata – tai dovana!“. Utenos vaikų lopšelio – darželio „Saulutė” pedagogė K.Černiauskienė gavo vieną Nacionalinį kokybės ženklelį už projektą „Išbandome profesijas!“.

Ačiū mokytojams, mokiniams ir tėveliams, padėjusiems įgyvendinti šias veiklas. O vykdantiems ar pradedanties projektų veiklas, kviečiame nebijoti teikti paraiškas Nacionaliniam kokybės apdovanojimui gauti. O jeigu kiltų klausimų kaip užpildyti paraiškas - nebijokite konsultuotis su programos ambasadoriais.

                                                             Loreta Tarvydienė, programos „eTwinning” ambasadorė