TARPTAUTINIS PROJEKTAS. UTENOS ŠVIETIMO CENTRAS

projekto logo

2019-2022 metais Utenos švietimo centras kartu su partneriais iš aštuonių Europos Sąjungos šalių ES lėšomis vykdo tarptautinį Erasmus+ suaugusiųjų strateginių partnerysčių projektą „Atvirkštinės klasės metodo integravimas besimokančioje bendruomenėje“ („Trans-flipping the Classroom in an InclusiveLearning Community”.

Pagrindinis šio projekto tikslas yra suburti mokytojų ir suaugusiųjų besimokančiųjų tarptautinę bendruomenę, mokymui(si) taikant „Atvirkštinės klasės“ metodą. Tuo tikslu pirmaisiais projekto vykdymo metais tarptautinė mokytojų komanda anglų ir partnerių gimtosiomis kalbomis kuria 15-os tarpkultūrinių vaizdo įrašų serijas bei užduotis, kurios bus naudojamos vykdant mokymus tarptautinėje suaugusiųjų besimokančiųjų bendruomenėje antraisiais ir trečiaisiais projekto vykdymo. Visa mokomoji medžiaga yra talpinama projekto tinklalapyje Moodle mokymo sistemoje (https://tfc.ieslapuebla.com/moodle/). Projekto partneriai taip pat kuria „Atvirkštinės klasės“ metodo naudojimo gaires mokytojams.

Šis straipsnis atspindi tik autoriaus nuomonę, todėl Nacionalinė agentūra ir Europos Komisija negali būti laikomos atsakingomis už jame pateiktą informaciją.