Viktorina rajono trečiokams

DSC 0340Utenos Aukštakalnio progimnazijos „Žiburio“ skyriuje 2018 m. balandžio 19 d. vyko Utenos rajono trečių klasių mokinių VIKTORINA „PAŽINK LIETUVĄ“,skirta Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti. Viktorinos tikslas – ugdyti 3 klasių mokinių pilietiškumą, pagarbą ir atsakomybę už savo šalį.

Renginyje dalyvavo vaikų darželių-mokyklų „Varpelis“ ir „Eglutė“, Aukštakalnio pradinės mokyklos, Vyturių progimnazijos, Užpalių gimnazijos, Aukštakalnio progimnazijos „Žiburio“ skyriaus komandos. Svečius pasveikino ansamblis „Žiburiukai“ su daina „Brangiausi žodžiai“, mokytoja Lina Gaižauskienė.

Mokiniai dalyvavo 8 turuose, atsakinėjo į klausimus, atliko užduotis, sugalvojo linksmus prisistatymus. Teisingi vaikų atsakymai virto saldainiais, todėl visi stengėsi kuo pilniau pripildyti savo indus.

Atlydėję mokytojai įdėmiai stebėjo užduotis ir sirgo už saviškius. Komandos pelnė draugiškiausios, linksmiausios, kūrybingiausios, protingiausios ir kitas nominacijas. Mokytojos ir komandų nariai buvo apdovanoti padėkos raštais, bei rėmėjų dovanėlėmis. Dėkojame rėmėjams: Knygynui „Pegasas“, lėlių teatrui „Zuikis Puikis“, kino namams „Taurapilis“, Vaikų žaidimų kambariui „Zyrza“, tradicinio karate klubui „Danas“, G. Jankausko IĮ „Agvija“.

Renginį organizavo mokytojos Edita Kazokienė ir Asta Bazarovienė