2018 m. balandžio 11 d. 4 klasių mokinių anglų kalbos konkursas „I know English“

4 klasių mokinių anglų kalbos konkursas „I know English“2018 m. balandžio 11 d. Utenos Krašuonos progimnazijoje surengtas tradicinis 4 klasių mokinių anglų kalbos konkursas „I know English“, kuriame dalyvavo 15 pačių geriausių ketvirtokų iš įvairių Utenos rajono ugdymo įstaigų: Rapolo Šaltenio, Vyturių, Krašuonos progimnazijų, Aukštakalnio progimnazijos „Žiburio“ skyriaus bei Aukštakalnio pradinės mokyklos, Užpalių gimnazijos, Sadutiškio pagrindinės mokyklos bei mokyklų darželių „Varpelis“ ir „Eglutė“.
Susirinkusius dalyvius pasveikino renginio sumanytoja ir organizatorė Krašuonos progimnazijos vyresnioji anglų kalbos mokytoja Zita Stankevičė, sveikinimo žodį dalyviams tarė ir Utenos Krašuonos progimnazijos direktorius Rolandas Gruodinskas bei Utenos rajono savivaldybės administracijos švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vyresnysis specialistas Jonas Paukštė.

 

Konkurso užduotys buvo parengtos naudojant modernią Kalbų Laboratoriją „Robotel“. Mokiniai atliko įvairias klausymo, teksto suvokimo, žodyno ir gramatikos vartojimo užduotis.

Kol mokiniai dirbo, mokytojai aptarė savo darbus, pasidalino patirtimi, buvo kalbėta apie projektines veiklas, naudojamas mokymo priemones, aptarti tolimesni planai bendroms veiklos.

Na o mokiniai, atlikę visas užduotis, galėjo pailsėti ir atsipalaiduoti „Kino teatre“, kur jų laukė nuotaikingas filmas ir spragėsiai.
Vertinimo komisija peržiūrėjo mokinių darbus ir išrinko nugalėtojus:

1-oji vieta atiteko Utenos mokyklos darželio Eglutė mokinei Justei Bernotaitei (mokytoja Jolita Šuminienė)
2-ąją vietą užėmė Utenos Aukštakalnio pradinės mokyklos ketvirtokas Arijus Skarelis (mokytoja Jolita Giedraitė).
Na, o 3-oji vieta atiteko Vyturių progimnazijos mokiniui Skirmantui Žukui (mokytoja ramunė Sabaliauskienė)

Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkomis, na o nugalėtojai galėjo džiaugtis ne tik padėkomis, bet ir mažomis atminimo dovanėlėmis, kurias konkursui dovanojo AMES kalbų mokyklos, Utenos skyrius bei knygynas Humanitas. Ir konkurso dalyviai, ir mokytojai puikiai praleido laiką, pasitikrino savo turimas žinias ir įgijo naujos patirties. Sveikiname nugalėtojus.