2017 m. gegužės 9 d. Aukštakalnio progimnazijos mokytojai dalinosi patirtimi

2017 m. gegužės 9 d. Aukštakalnio progimnazijos vyr. muzikos mokytoja Dalia Šaltenytė ir tikybos mokytojas metodininkas Mindaugas Laučius svečiavosi Biržų rajono Vabalninko Balio Sruogos gimnazijoje. Mokytojai dalijosi gerąja patirtimi vesdami atviras integruotas pamokas. Į teorinį praktinį užsiėmimą „Integruoti projektai tikybos, etikos, muzikos pamokose. Iššūkiai ir galimybės“ atėjo net 13 stebėtojų. Vabalninko gimnazijos aštuntokai aktyviai įsitraukė į integruoto projekto veiklas, o atsiliepimuose dėkojo mokytojams už naujas ir įdomias pamokas.

1
2
3
4
1/4 
start stop bwd fwd

Mokinių mintys:
„Keturios pamokos neprailgo. Mokėjote labai gražiai ir įtraukiamai pasakoti ir užimti. Labai nuotaikingi, linksmi ir malonūs esate mokytojai. Linkiu jums toliau tęsti savo veiklą.“ (Aistė) „Dėkoju už žinias. Buvo įdomu ir nauja. Lauksim sugrįžtant.“ (Matas)
„Ačiū jums, kad skiriate nemažai savo laiko mums. Buvote nuoširdūs, įdomūs. Pristatėt, paaiškinote labai daug dalykų, kurių aš nežinojau. Pateikta video medžiaga, muzikos klausymo užduotys, muzikiniai pratimai buvo įdomūs, nenuobodūs.“ (Monika)
„Labai dėkoju jums už visas pamokas ir per jas gautas žinias. Ačiū už suteiktą informaciją, kultūros sąvoką, muzikinį žaidimą, užduotis ir nuoširdumą, kurį suteikėte man ir visiems kitiems. Sėkmės ateityje.“ (Dominyka)
„Man labai patiko tai, kad jūs atvykote ir bendravote ne tik su mokytojais, bet ir su mokiniais. Tikiuosi, kad dar atvyksite ir pasimatysime, nes jūsų dėstomos pamokos buvo įdomios, įtraukiančios, informatyvios. Mane labai nustebino muzikos klausymo užduotys, nesitikėjau, kad muzikos kūriniai gali būti tokie įdomūs ir informatyvūs.“ (Adomas)