Andrius Tapinas siūlo nepaprastą galimybę mokykloms - registruokite savo mokyklą projekte „Padrąsinti. Įkvėpti. Palaikyti"

Dėmesio - visoms mokykloms, aktyviems mokytojams ir mokiniams. Štai jums dovana ir proga - geresnės nebus.

Pradedu mokyklų registraciją į projektą „Padrąsinti. Įkvėpti. Palaikyti".

REGISTRACIJOS FORMA  >>> 

 Jeigu jūsų mokykla pateks tarp penkiasdešimties atrinktų - nuo 2017 m. vasario iki gegužės pas jus kas mėnesį atvyks į svečius po žinomą Lietuvos žmogų.

Projekte jau sutiko dalyvauti tokie fantastiški žmonės kaip Andrius Mamontovas, Gabrielius Liaudanskas - Svaras, Rita Miliūtė, Rūta Mikelkevičiūtė, Edita Mildažytė, Nerijus Mačiulis, Jogaila Morkūnas, Jurgita Jurkutė, Jurgis Didžiulis, Arūnas Valinskas, Justinas Jankevičius, Arnoldas Pranckevičius, Rasa Tapinienė, Mantas Katleris, Kristina Savickytė, Beata Nicholson, Paulius Ambrazevičius, Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius, Gitanas Nausėda, Algirdas Kaušpėdas, Monika Garbačiauskaitė-Budrienė ir dar daugelis kitų. Dar bus pavardžių, kurios privers jus išsižioti ir sukryžiavus pirštus laukti jų savo mokykloje.

Mokykloms tai nieko nekainuos. Projektas vykdomas pilietiniais tikslais, neturi paslėptų finansuotojų ir interesų. Vienintelis rėmėjas - bendrovė „Statoil", iš dalies padengianti kuro išlaidas.

Kviečiu per artimiausią savaitę užpildyti registracijos anketą, su penkiasdešimt atrinktų mokyklų susisieksime sausio pabaigoje. Rinksimės ne greičiausius, o labiausiai motyvuotus. Mūsų prioritetas - atokesnės regionų mokyklos, rečiau sulaukiančios svečių, kurie gali padėti mokytojams ir įkvėpti vaikus.

Jeigu šį kartą nepatektumėte tarp penkiasdešimties - kita atranka bus naujiems mokslo metams nuo rugsėjo.

Andrius Tapinas