Futboliuko šventėje vaikai ir tėveliai gaudė Kalėdas

Sugaukim Kalėdas2016 m. gruodžio 14 dieną Utenos daugiafunkciame centre vyko tradicinės sporto žaidynės „Sugaukime Kalėdas". Jau penktus metus iš eilės jas organizuoja VO „Gelbėkit vaikus“ Utenos struktūrinis padalinys ir Utenos vaikų lopšelis-darželis „Gandrelis“ pagal projektą „Vaikų ir tėvų užimtumas - teigiamos perspektyvos ateičiai“. Projekto tikslas - įtrauktiį sportinę vieklą kuo daugiau šeimų, kartu populiarinant futbolą ir mokant jį žaisti jau darželyje.
Futboliuko žaidynėse varžėsi 16 komandų iš 12 ugdymo įstaigų ir dviejų globos šeimynų: Utenos vaikų lopšelių-darželių „Pasaka", „Voveraitė", „Šaltinėlis", „Želmenėlis", „Gandrelis", „Saulutė", mokyklų-vaikų darželių „Varpelis" ir „Eglutė", Utenos Rapolo Šaltenio progimnazijos, Utenos rajono Užpalių gimnazijos, Daugailių ir Saldutiškio pagrindinių mokyklų.

Renginio metu į svečius užsuko futboliuko talismanas arkliukas Fulis ir visų labai laukiamas bei mylimas Kalėdų senelis su dideliu maišu dovanų. Vaikai džiaugėsi prizais, kuriuos dovanojo rėmėjai: Lietuvos futbolo federacija, Utenos apskrities futbolo asociacija, Futbolo klubas „Utenos Utenis“, VO „Gelbėkit vaikus“ Utenos struktūrinis padalinys, Utenos vaikų lopšelis-darželis „Gandrelis“, Utenos rajono savivaldybė, Utenos šeimos ir vaiko gerovės centras, Utenos rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras, VĮ „Utenos regiono keliai“, Utenos daugiafunkcis sporto centras, VšĮ „Gyvenam“.

Utenos vaikų lopšelio-darželio „Gandrelis“ informacija