Visuotinė atvirų durų diena tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes”

Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras antrus metus inicijuoja visuotinę atvirų durų dieną tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes”. Prašome bendrojo ugdymo mokyklų palaikyti šią iniciatyvą ir prie jos prisijungti – birželio 3 d. pakviesti savo mokyklos mokinių tėvelius, senelius, artimuosius, norinčius bei galinčius priimti mokinius bei organizuoti jiems aktyvias profesijų ir karjeros galimybių pažinimo veiklas savo darbo aplinkoje.

Mokyklų, dalyvaujančių visuotinėje atvirų durų dienoje tėvų darbovietėje „Šok į tėvų klumpes“, prašome nuo 2016 m. balandžio 20 d. iki birželio 1 d. registruoti savo mokyklą internete adresu http://www.lmnsc.lt/formos/atviru_duru_diena/

Informacija apie šią iniciatyvą bei visų prie iniciatyvos prisijungusių mokyklų sąrašas bus skelbiamas internete adresu http://www.mukis.lt/lt/profesinio_orientavimo_paslaugos_mokyklose/atviru_duru_diena.html

Tikimės Jūsų susidomėjimo ir bendradarbiavimo padedant mokiniams įgyvendinti savo karjeros viziją, planus ir siekius!

Visuotinę atvirų durų dieną tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes“ planuojame organizuoti ir 2017 m. birželio 2 d. Prašome bendrojo ugdymo mokyklų palaikyti šią iniciatyvą ir kitais mokslo metais, įtraukiant šią iniciatyvą (2017 m. birželio 2 d.) į 2016-2017 mokslo metų bendrąjį mokyklos ugdymo planą.

Klausimus dėl iniciatyvos galite užduoti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba tel. (8 5) 277 23 94.