2015 m. rugsėjo 16 d. Lietuvos Respublikos Prezidentė pagerbė Utenos specialiosios mokyklos-daugiafunkcio centro sportininkus

2015 09 21 SU2015 m. rugsėjo 16 d. Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė už Lietuvos vardo garsinimą ir nuopelnus sportui, už parodytą valią ir ryžtą siekiant pergalių apdovanojo Europos ir pasaulio čempionatuose, neįgaliųjų čempionatuose ir kitose tarptautinėse sporto varžybose prizines vietas iškovojusius šalies sportininkus.

Prezidentės padėkos šiemet skirtos beveik trims šimtams atletų ir trenerių, kurie sėkmingai dalyvavo Europos ir pasaulio čempionatuose, jaunimo olimpinėse žaidynėse, neįgaliųjų čempionatuose. Tarp jų padėkos raštai buvo skirti ir Utenos specialiosios mokyklos – daugiafunkcio centro gyventojams Rūtai Tuskenytei ir Aurimui Jasiulioniui, bei direktoriui Zenonui Misiūnui, už pasiekimus dalyvaujant Pasaulio Specialiojoje olimpiadoje Los Andžele.

Šalies vadovė palinkėjo sportininkams gerų olimpinių ir parolimpinių startų, ryžto ir tvirtos kovos dvasios visose varžybose.