2015 m. vasario 12 d. rajoninė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų literatūrinė-muzikinė šventė „Aš myliu Lietuvą"

2015 m. vasario 12 d. vyko rajoninė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų literatūrinė-muzikinė šventė „Aš myliu Lietuvą", skirta Vasario 16 - Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti, kurią organizavo Utenos vaikų lopšelis-darželis „Pasaka". Šventėje dalyvavo skaitovai ir dainorėliai iš vaikų lopšelio-darželio „Voveraitė", vaikų lopšelio-darželio „Gandrelis", vaikų lopšelio-darželio „Saulutė", vaikų lopšelio-darželio „Želmenėlis" mokyklos-vaikų darželio „Eglutė", vaikų lopšelio-darželio „Šaltinėlis", mokyklos-vaikų darželio „Varpelis". Iš skambiausių dainų ir gražiausių eilėraščių apie Lietuvą, vaikai sukūrė gražią dovaną savo gimtajai šaliai. O visiems šventės dalyviams, tiek mažiesiems, tiek jų vadovams atliekant paskutinę „Dainą Utenai", salėje tvyrojo jausmas, kad mes stiprūs, kai vieningi, kad Lietuva prasideda ten, kur mūsų namai, ir pabaigoje nuaidėję šventiniai „fejerverkai" parodė, kad ir mažos, ir didelės širdys moka būti nuoširdžios, draugiškos ir didelės, kuriose telpa žodis „Lie-tu-va".
Šventės dalyviai apžiūrėjo ir Utenos vaikų lopšelio-darželio „Pasaka" ugdytinių dailės darbų parodą „Aš myliu Lietuvą", kuri veiks iki vasario 27 d. Kviečiame apsilankyti.
Dėkojame šventės rėmėjams UAB „Žemaitijos pienas", R. Ruskonio įmonei „Klovinta", UAB „Officeday".

bendra
dovile
eglute
eglute1
gandrelis
grazina_rusne
karina
pasaka
saltinelis
saulute
saulute1
smilte
sokejos
vadoves
vadoves1
varpelis
viktorija
voveraite
zelmenelis
01/19 
start stop bwd fwd