2014 m. gegužės 22 d. Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save"

Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save"Violeta Develienė

2014 m. gegužės 22 d. Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio skyriaus būrelių vadovai tradiciškai pakvietė vaikus ir tėvelius į būrelių fiestą „Atrask save". Sveikinimo žodį tarusi Utenos Jaunimo mokyklos direktorė Edita Kanapeckienė pasakojo, kad mokykloje įvairiausių veiklų gali rasti kiekvienas mokinys. Laisvalaikio skyriuje veikia dvylika būrelių. Sportiniai: žirginio sporto, atletinės gimnastikos ir šachmatų; techniniai: kartingų sporto ir aviamodeliavimo, meniniai: keramikos, dainavimo, fotografijos, gitaristų, šokių, drabužių dizaino ir dailiųjų darbų, keramikos būreliai.

Į nuotaikingą renginį susirinkusius Asta Mauragienė kvietė pasiklausyti Dainavimo studijos kolektyvo atliekamų kūrinių, Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save" gitarų ritmo ir jaunatviškų dainų skambesio, dovanoti savo aplodismentus šokių grupei „ERUSS" bei jauniesiems breiko šokėjams. Po meninio būrelių pasirodymo šventės dalyviams ir svečiams buvo siūloma pasivaikščioti po būrelių kiemelius, susipažinti su pačia įvairiausia veikla ir galbūt pasirinkti, ką lankyti kitais mokslo metais.

Kiemelyje buvo galima aplankyti fotografijos būrelį, kuris šiemet atnaujino veiklą: surengtomis parodomis jau džiaugėsi Utenos Miškinių bibliotekos, Utenos reabilitacijos centro, Dauniškio gimnazijos ir prekybos centro „Aušra" lankytojai. Keramikos būrelis, turintis erdvias patalpas, aprūpintas moderniausiomis molio Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save" degimo krosnimis, tai pat didžiuojasi respublikiniais įvertinimais. Čia pat jaukiai laiką leido šachmatininkai, demonstruodami savo sportinius įgūdžius, puikiai įvertintus apskrityje ir respublikoje. Kartingų ir aviamodeliavimo būrelio atstovai visada traukia dėmesį turima technika ir galimybe ją valdyti. Apie sveikos gyvensenos pagrindus, kaip pažinti savo kūną buvo galima sužinoti pasikalbėjus su atletinės gimnastikos būrelio stipruoliais. Žirginio sporto būrelio lankytojams siūlomos gerumo pamokos. Vaikai mokomi mylėti žirgus, jais rūpintis ir prižiūrėti. Jaunimo mokyklos kieme buvo galima pasigrožėti raitelio ir žirgo Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save" pasirodymu. Drabužių dizaino ir dailiųjų darbų būrelio kruopščiosios dalyvės, surengusios ne vieną originaliųjų kolekcijų pristatymą, pademonstravo savo darbus.

Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save" Utenos Jaunimo mokyklos administracija ir būrelių vadovai palinkėjo mokiniams smagios ir saugios vasaros, kviesdami rudenį sugrįžti su naujomis jėgomis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save"

 

 

 

 

 

 

 

 

Utenos jaunimo mokyklos Laisvalaikio centre būrelių fiesta „Atrask save"