KTU Statybos ir architektūros fakultetas kviečia dalyvauti projekte „Miestas. Architektūra. Aš." PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Administrator   
Ketvirtadienis, 2015 m. spalio 08 d. 12:04

Kauno technologijos universiteto Statybos ir architektūros fakultetas (KTU SAF) kviečia savivaldybes prisidėti įgyvendinant projektą „Miestas. Architektūra. Aš.". Projekto metu įvairių Lietuvos miestų ir miestelių savivaldybėse, kultūros centruose ar kitose parodų erdvėse būtų eksponuojami KTU SAF studentų darbai (parodiniai planšetai, maketai), atliepiantys šių dienų miestų plėtros aktualijas. Miestų gyventojai taip pat kviečiami į temines paskaitas susijusias su miestų ir regionų plėtra, miesto architektūros identiteto išsaugojimo ar kūrimo klausimais, plečiamas visuomenės supratimas apie architektūros reikšmę mus supančioje aplinkoje. Moksleiviai bus kviečiami į kūrybines dirbtuves, kuriose jie galės kurti savo miesto ateities vizijas. Projektą planuojama vykdyti 2016 metų vasarį - gegužę ir rugsėjį - gruodį. Viename mieste paroda vyktų dvi savaites.
Kviečiame atsiliepti į kvietimą susisiekiant su projekto vadove Neringa Šimkute (el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai , tel. +37066244535).

Atnaujinta Ketvirtadienis, 2015 m. spalio 08 d. 12:52